• Medence építés 2
  • Medence építés 10
  • Medence építés 7
  • Medence építés 4
  • Medence építés 5
  • Medence építés 6
  • Medence építés 3
  • Medence építés

Hasznos tippek

» Szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni annak érdekében, hogy minden medencében eltöltött perc felhőtlen szórakozás legyen családja és barátai számára.

A teljesség igénye nélkül....

» Medence építésének engedélyezése

Fontos tudni, hogy a 312/2012. (XI.8.) Kormányrendelet 1. melléklete alapján a magánhasználatú kerti víz-, fürdőmedence, kerti tó építése engedély nélkül végezhető.

Hatályos: 2017.02.03-tól.

» Gyermekek és a medence

Gyermeket soha ne hagyjon felügyelet nélkül a kertben, a medence környékén! Sajnos nem egy tragikus baleset származott már a szülők felelőtlenségéből adódóan.

» Komfortfokozók megtervezése

Ha szeretnénk valamilyen komfortfokozó berendezést beépíteni, de az anyagi lehetőségeink egyenlőre nem teszik ezt lehetővé, tanácsunk a következő: legalább a beépítő testeket helyeztessük be a szükséges ki-be állásokkal  együtt (nem elfeledkezve az elektromos vezetékekről sem), mert így utólag azok könnyen beépíthetővé válnak, jelentős bosszúságtól megkímélve magunkat.

» Medence karbantartása

Ahhoz, hogy a medencéjében örömét lelje, hozzátartozik a medence rendszeres karbantartása is. Hetente ne sajnáljon eltölteni fél vagy egy órát a megfelelő karbantartással. Ne féljen használni a vegyszereket, tanuljon meg bánni velük és időben kezelje a problémákat!

» Medence vegyszerezése

Mindig megfelelő minőségű vegyszereket vásároljon és rendszerben gondolkodjon. A medence takarításakor, tisztításakor sose használjon olcsó háztartási tisztítószereket. Léteznek kifejezetten uszodai tisztítószerek, melyek biztosan nem okoznak kárt medencéjében és garantáltan elégedett lesz velük.

» Medence takarása illetve fedése

Bármilyen módon fűti is a medence vizét, ne felejtsen el gondoskodni a megfelelő takarásról. (belső link) Így jelentős energiaköltséget takaríthat meg!

» A nyár élvezete óvatosan

Ittasan, bódult állapotban lehetőleg kerülje el a medencét. A baleseti sebészek sokat tudnának mesélni betört fejekről, törött végtagokról. Senki sem szeretné a nyarat gipszben tölteni.

» Teendők tél előtt

Előzze meg a tél által okozott károkat és ne felejtse el  időben téliesíttetni medencéjét. 

Kapcsolat

Medencevilág

Papp Zoltán

Mobil:

+36-30/2313-323

E-mail: info@medencevilag.hu

Megosztás

Szavazás

Melyik az Ön kedvenc strandja?

Szavazok