Kapcsolat

Medencevilág

Papp Zoltán

Mobil:

+36-30/2313-323

E-mail: info@medencevilag.hu

Megosztás

Szavazás

Melyik az Ön kedvenc strandja?

Szavazok

Komfortfokozók

Medencénket számos berendezéssel tudjuk még komfortosabbá tenni, még inkább a saját igényeinkre szabni. 

Lássuk mik is ezek a berendezések:

  • világítás: A medence kialakításakor fontos a megfelelő számú lámpa, megfelelő helyre való beépítése illetve a hagyományos (300W) vagy LED izzók (18W) közötti választás. A LED izzók lényegesen kevesebbet energiát fogyasztanak, hosszabb élettartamúak, színük változtatható és igény szerint távirányíthatóak is. Azonban a halogén izzókkal  szemben a  fényerejük csekélyebb. Nézze meg hangulatvideónkat a fények játékáról.
  • ellenáramoltató berendezés: Ha úszásra is szeretné használni medencéjét, akkor egy ellenáramoltató berendezés remek kiegészítő lehet. Érdemes már a tervezés fázisában gondolni erre és építéskor az alkatrészeket beépíteni a medencetestbe. Így egy beépített ellenáramoltatója lesz, melynek nem lóg ki a medencetestből és a későbbi takarásnál (eltolható lefedés, buborékfólia, redőny) sem okoz problémát. Ha a medencéje nem alkalmas egy beépített készülék fogadására vagy később mégis szeretne ellenáramoltatót, akkor a függesztett kivitelű berendezéseket ajánljuk.
  • dögönyöző, nyakzuhany, levegőbefúvás: ezek mind olyan élményelemek, melyekkel igazi strandhangulatot varázsolhat otthonába.
  • medence fűtése: Meleg az idő és a család már fürödne, de a medencevíz még nem alkalmas a strandolásra? Hőszivattyúval, napenergiával, hőcserélővel mindez megoldható. Tolja ki a strandszezont és fűtse medencéje vizét!
  • létrák, lépcsők, korlátok, egyéb rozsdamentes termékek (gépháztető egyedi kivitelben, csörlők stb.)
  • extra szolgáltatásunk: jacuzzik, szaunák telepítése